Gaziantep'in kalbinde, kalite ve güvenin adresi Özcan Damla Matbaa'ya hoş geldiniz!

Yılların tecrübesi ve modern teknolojinin sunduğu imkanlarla, matbaa sektöründe siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Kartvizitten broşüre, kurumsal kimlik çalışmalarından davetiyelere kadar geniş ürün yelpazemizle ihtiyaçlarınıza özel çözümler üretiyoruz.

Özcan Damla Matbaa olarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor, yaratıcı ve özgün tasarımlarımızla işlerinize değer katıyoruz. Siz hayal edin, biz gerçeğe dönüştürelim!

Hakkımızda

20+

Yıllık Tecrübe

Hakkımızda

Özcan Damla Matbaa Promosyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gaziantep'te 2007 yılında kurulmuş olup, matbu evrak basımları, dergi baskıları, kitap baskıları, özel defter baskıları, afiş baskıları, broşür baskıları, bloknot baskıları, sallama tekstil etiketleri, yapışkanlı ürün etiketleri ve ürün katalog baskıları ve promosyon ürünleri gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Müşteri memnuniyetini esas alan çalışma prensibiyle yola çıkan Özcan Damla Matbaa Promosyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, zamanla ambalaj ürünlerini müşterilerinin beklentileri doğrultusunda genişleterek özel hediyelik kutular, medikal kutular, baharat kutuları, çay kutuları, tatlı kutuları, kozmetik ürün kutuları, e-dalga kutuları gibi çeşitli ambalaj çözümleri sunmaktadır.

Özcan Damla Matbaa Promosyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, işimizi severek ve özveriyle yapmanın gururunu yaşamaktayız. Sizlerin de baskı ve ambalaj ihtiyaçlarınızı karşılamak ve projelerinizi hayata geçirmek için bize güvenebileceğinizi belirtmek isteriz.

 

Özcan Damla Matbaa Promosyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
0

Mutlu Müşteri

00

TABAKA - A4 / SAAT

00

Yıllık Tecrübe

KİMLERLE ÇALIŞIYORUZ

Tümü